wordpress.org – New Relic command gets stuck “` /var/log/alt-php74-newrelic/newrelic-daemon.log –port /tmp/.newrelic.sock –wait-for-port 0s “`

Question

I recently have a problem service my hosting. I use WordPress 5.9.3 to design and implement a website. Recently, something increases Number of Processes.

When this happens, I cannot install new plugin and also some plugins on my website lose connection.

After investigation, I found these lines of command gets stuck and causes high number of processes.

I attach full text down below. I also found similar question on NewRelic disussion forum but because solution on that forum did not help me I decided to post a new thread.

In these lines, there are some log files such as “/var/log/alt-php74-newrelic/newrelic-daemon.log” and when I go to var folder to find log directory, there is nothing named log OR alt-php74-newrelic!

If anybody here has any solution, please helps me.

Also if there is any information I forgot to mention here and you need please let me know so I can add to my post. Thank you

grep gasrep
gasrep 764581 0.0 0.0 996028 5804 ? Sl 06:40 0:00 /opt/alt/php74/usr/bin/newrelic-daemon --agent --logfile /var/log/alt-php74-newrelic/newrelic-daemon.log --port /tmp/.newrelic.sock --wait-for-port 0s --define utilization.detect_aws=true --define utilization.detect_azure=true --define utilization.detect_gcp=true --define utilization.detect_pcf=true --define utilization.detect_docker=true
gasrep 764595 0.0 0.0 785076 6484 ? Sl 06:40 0:00 /opt/alt/php74/usr/bin/newrelic-daemon --agent --logfile /var/log/alt-php74-newrelic/newrelic-daemon.log --port /tmp/.newrelic.sock --wait-for-port 0s --define utilization.detect_aws=true --define utilization.detect_azure=true --define utilization.detect_gcp=true --define utilization.detect_pcf=true --define utilization.detect_docker=true -no-pidfile
root 798547 0.0 0.0 112816 980 pts/0 S+ 07:02 0:00 grep --color=auto gasrep

0
Johnny Frank 5 months 2022-05-12T18:15:31-05:00 0 Answers 0 views 0

Leave an answer

Browse
Browse